Булти on Пет Сеп 24 2010, 13:21
...викам си : " - Булти запази самообладание , не се ядосвай , не си проваляй излета " ...м-да , въртях се половин час , като гламав по плажа , по слипове и си мислех как тъй ши са прибирам в Бургас , ако не си намеря ключовете от колата ...а слънцето вече ставаше по-силно и по-силно ...и изведнъж зърнах АМА само крайчеца от тях - бяха заровени до едни боклуци по пясъка ...БААСи късметя , викам си :" -Ся щи избия и рибата !!! "...мъ не дал госпуд - в морето мъртвило , батак и мътилка - не е кът на Мириус - в дълбокото още по мътно ...обаждам се на жената и се оказва , че и тя няма клиенти на рабтата , ми ся , ко ши ядем довечера , парите ги дадох за бензин ...
...и пак опрях до верното старо харпунче - бастунче: попче , паурче , рапанче - еее гладни няма да останем ...и тъй до 2 ъклок , но жестоко угладнях ( държи ма още от Мириус ) , заболяха мъ краката от плавниците и си викам " Аре на брега !!! "...там лъхнах едно русенско варено , но нещо пак останах гладен и отразих още едно ...да ама ся пък ми стана тежко ... и реших да си подремна ...ООО пропуснах да отбележа , че след като намерих ключовете и си облякох неопрена и се гмурнах точно - около три пъти , усетих остър позив и излизах на брега аварийно след което последва повторно обличане на неопрен ...изобщо мотането на сутринта бе на МАХ ...
подремнах си аз , както си бях с неопрена , тъй като да го обличам и събличам три пъти за един ден ми се видя много , да амъ ма напече слънцето ...и влязох да се гмуркам пак , избрах си един плиткач , докато ми се размине ръната - да не се пускам в дълбокото , обачи все не мога да намеря подходяща позиция , въртях се , въртях се и след 1 мин - ОООО БОЖЕ !!! КОЛКО Е ГОЛЯМА ТАЯ РИБА ВЕ ЕЙ !!!...честно да ви кажа , не си спомням момента в който съм стрелял...